10 GAMBAR Bukti Lukisan Lawak GILA-GILA Tahun 1993 Kini Jadi KENYATAAN !!!

loading...
10 GAMBAR Bukti Lukisan Lawak GILA-GILA Tahun 1993 Kini Jadi KENYATAAN !!!
10 GAMBAR Bukti Lukisan Lawak GILA-GILA Tahun 1993 Kini Jadi KENYATAAN !!! | Admin ingat lagi zaman sekolah rendah dan zaman awal sekolah menengah, komik Gila-Gila memang popular. Bukan Gila-Gila je, Ujang, Apo dan beberapa lagi majalah yang jadi kegilaan masyarakat masa tu. Time puasa dan raya, production buat bumper tebal. Mesti nak pergi cari kat kedai buku. Tu dulu, zaman majalah. Tapi siapa yang zaman dia seangkatan dengan admin, mesti rindu gila masa tu.
1
Tapi apapun, kami sekarang ni nak share tentang imaginasi kartunis 10 tahun lepas. Tak sangka kan, kebanyakan daripada imaginasi mereka jadi kenyataan pada zaman sekarang? Jom lihat gambar-gambar di bawah ni. Betul tak ? KREDIT TERBAKOR.
2
3
4
5
6
7
8
9
loading...

0 Response to "10 GAMBAR Bukti Lukisan Lawak GILA-GILA Tahun 1993 Kini Jadi KENYATAAN !!!"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close