KHABARNYA..!!! RAMAI ARTIS-ARTIS MALAYSIA TELAH MEMBELI BEDILAN ROKET ,PELURU BERPANDU NUKLEAR DARI KOREA UTARA UNTUK DI LETAKAN DI DALAM INSTAGRAM MASING-MASING

loading...


  • AZWAN ALI PASANG PELANCAR ROKET DI DALAM INSTAGRAM BELIA,,PELAKON GAGAH SHARNAS PULA KHABARNYA TELAH MEMBELI PELURU BERPANDU DARI KOREA UNTUK DI LETAKAN DI DALAM INSTAGRAM MASING.
  • Artis Meroyan,Berperang Sesama Sendiri Di Laman Sosial - Apa Kata anda? - Hiburan Kini - Video@CARI
    Artikel Oleh Maly Rosli | Video Oleh Angie Ling| Suntingan Visual Oleh Angie Ling
    Penat juga menjadi artis ni. Dalam pada nak jaga hati semua pihak, segala tindak-tanduk mereka menjadi perhatian umum. Pun begitu, isu artis 'berperang' di laman sosial masih juga berlaku, mengapa agaknya ya?
    Walau bagaimanapun, sebagai 'public figure' artis atau mana-mana selebriti perlu menjaga perilaku mereka supaya dapat memberi contoh baik kepada khalayak terutama peminat. Semoga selepas ini artis tanah air bersikap lebih matang dalam menyelesaikan masalah sesama mereka. - CARI
loading...

0 Response to "KHABARNYA..!!! RAMAI ARTIS-ARTIS MALAYSIA TELAH MEMBELI BEDILAN ROKET ,PELURU BERPANDU NUKLEAR DARI KOREA UTARA UNTUK DI LETAKAN DI DALAM INSTAGRAM MASING-MASING"

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close