Ayah Meninggal. Abang Buat Dek Je Sehingga Mak Bagitau Yg Selama Ni Abang Telah.....

loading...
 Nama aku Farah. Keluarga ku panggil aku fara. Aku mempunyai seorang abang dan kakak. Kakak aku sulung, dan abang aku anak kedua. Dan semestinya aku yang bongsu. Ayah aku seorang pensyarah. Dan mama aku suri rumah. Ayah aku seorang yang penyayang. Sayang dia lagi lebih dari mama aku. Risau dia lagi lebih dari mama aku.
Lagi Kisah Anak Kedua : Pukul 1 Pagi Angah Tiba2 Bangun. Dan Apa Yg Dia Buat Kat Mak Buat Kami Semua TERKEJUT !!! (LINK)

Sekadar Gambar Hiasan.
Aku masih belajar. Yeah. Aku seorang student iium. Apa yang aku hendak ceritakan disini adalah berkaitan dengan abang aku. Nama dia kita panggil sahaja angah. Angah seorang yang independent. Dari kecil sampai sekarang. Hidup dia tidak pernah menyusahkan orang lain. Tetapi yang menjadi masalah, dia suka menyendiri.
Antara kami adik beradik, hanya angah yang tinggal di asrama. Jauh pula tu. Angah jenis suka duk jauh. Kadang kadang aku terfikir, tidak ada kerinduan ke di dalam hati dia. Rindu keluarga. Rindu mama ayah ,rindu rumah. Hati angah kadang kadang amat keras. Dia pemarah. Dia juga suka memberontak. Apa yang tidak kena, dia akan cakap. Apa dia tidak suke, dia akan cakap dan lari darinya. Dia juga pernah cakap kepada aku, prinsip dia, suka duk jauh. Ah aku pening fikirkan prinsip hidup dia.Lagi Kisa
loading...

0 Response to "Ayah Meninggal. Abang Buat Dek Je Sehingga Mak Bagitau Yg Selama Ni Abang Telah..... "

Post a Comment

facebook KLIK PANGKAH 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close